Etusivu Palvelut Kantojen jyrsintä Yhteystiedot Tarjouspyynnöt
 
Kantojen jyrsintä

Kantojyrsintää käyttämällä kannon poisto onnistuu nopeasti ja yksinkertaisesti!

Olemme vakuuttuneita että huomaatte edun kokeiltuanne tätä yhä suositummaksi tultua menetelmää. Kantojyrsintä on myös kustannuksiltaan erittäin tehokas menetelmä verrattuna esim. ylöskaivamiseen, poiskuljetukseen ja kaatopaikkamaksuihin.

Menetelmä ei Suomessa ole vielä ollut kovin tunnettua, vaikka koneita maassamme on ollut jo yli 10 vuotta. Yksi kantojyrsinnän suuria etuja on että koneella pääsee hankalimpiinkin paikkoihin pienen kokonsa ansiosta. Itsekulkevalla koneella pääsee myös rinnemaastoissa liikkumaan ja jyrsimään. Koneet soveltuvat pääasiassa puutarhoihin, golf-kentille, puistoalueille sekä hautausmaille, ei metsänraivaukseen.

Nyrkkisääntöä ei veloituksen suhteen ole, jokaisen työkohteen hinnoittelemme erikseen. Hintaan vaikuttaa pääasiassa kantojen lukumäärä sekä kohteen sijainti. Hintamme ovat kilpailukykyiset.

Itse kannon jyrsintä tapahtuu l aikassa olevilla kovametalliterillä (18 kpl), joiden avulla kantoa siivutetaan liikuttamalla laikkaa sivusuunnassa. Aloituskorkeus voi olla noin 70 cm ja maan alle pääsee jyrsimään tarvittaessa noin 30 cm. Puiden juuret saadaan samalla katkaistua erikseen, jolloin nurmikon leikkaaminen helpottuu.

Jyrsinnästä aiheutuu paljon purua/haketta, minkä voi käyttää hyväksi myös puutarhassa. Tarvittaessa kuljetamme syntyneen purun pois ja teemme uuden nurmikon tilalle.

Kone ei jätä jälkiä kuivaan nurmikkoon, koska kone liikkuu omilla pyörillä - ei teloilla (verrattuna esim. kaivinkoneeseen). Koneen paino on noin 500 kg.


Soita ja kysy lisää!
Vuorenpää Jarmo
puh. 0400 712 235

kuva

kuva

kuva

kuva   kuva
 Cannox, Vahdontie 887, 21290 Rusko, Puh. 0400 712 235